Reacties

Bokashi voor de tuin — 2 reacties

  1. Ik volgde vorige maand een avond over Bokashi en heb ondertussen de startkit en de starter gekocht om het uit te proberen. Ik had het gevoel dat compost voor onze tuingrond niet meer voldoende was. Ik hoop op een beter resultaat met Bokashi; dit artikel is hoopgevend. Ik ben heel erg geïnteresseerd naar het resultaat op de composthoop, want ik wil dit op grote schaal gaan inzetten in onze tuin. Mijn vingers jeuken…

  2. Wat een handige en duidelijke review. Heel interessant. Ik had er al eerder van gehoord, maar zo is het veel duidelijker. Ik ga kijken of ik dit de keuken kwijt kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>